Opleiding Klankschalen

285,–
  • De Opleiding Klankschalen door klankschalen master Leo Hoog is een unieke en zeer uitgebreide opleiding. Je leert alles in korte tijd over klankschalen, wat klankschalen doen en hoe je ze kunt gebruiken. Klankschalen kun je inzetten in je alternatieve praktijk, ook als aanvulling op je aanbod als alternatief genezer kun je er heel veel aan hebben.
  • Leo Hoog: Klankschalenmaster, ayurvedisch natuurgeneeskundig therapeut.
  • Data: 27 oktober, 17 november, 24 november 2017
  • Klankschalen magie
  • Energie, klank, trilling
  • De driedaagse masterclass die hij geeft wijdt je in in de magie van de klankschalen.
  • Praktische inhoud
  • Je leert een totale klankmassage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven aan cliënten die zich in een zittende als ook in een liggende positie bevinden. Ook met behulp van klank een fysieke reiniging kunt uitvoeren. Of je nu werkt met massage, Reiki, hypnotherapie of energetische therapieën, als homeopaat, natuurgeneeskundige, ayurvedisch geneeskundige of (spiritueel) therapeut. Het werken met klankschalen kan vrijwel altijd in je bestaande werkwijze(n) worden geïntegreerd. Door klankschalen op de juiste wijze te bespelen of op een therapeutische manier te gebruiken, kun je aan je praktijk iets verrassends en waardevols toevoegen.

Klankschalen opleiding

Door: Leo Hoog

Klankschalenmaster, ayurvedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Data: 27 oktober, 17 november, 24 november 2017
Klankschalen magie

Energie, klank, trilling. Alles is energie, alles is klank en alles is een trilling. Wat je uitzendt komt bij je terug. Als je energietrilling positief is en je chakra’s zijn in balans kan je de hele wereld aan. Met de juiste technieken kun je iemand in balans brengen qua trilling en energie. Weer terug naar de oorsprong, naar de oorsprong van je energie. De energie die je had toen je werd geboren. Puur en simpel maar ó zo fijn. Een goede klankschaalbehandeling geeft je kracht en energie. Leo Hoog is wat ons betreft een echte topper op klankschalen terrein. Hij heeft jarenlange ervaring met het werken met klankschalen. Leo is vele malen naar Nepal gereisd om daar opleidingen te volgen maar ook om zijn klankschalen in te kopen bij de bron. Hij heeft een zuiver gehoor en test elke klankschaal die verkoopt en verkocht heeft. De driedaagse masterclass die hij geeft wijdt je in in de magie van de klankschalen. Ik heb zelf regelmatig een klankschaal massage ondergaan bij Leo en kijk er naar uit van hem te leren werken met klankschaalmassages.

Praktische inhoud
Je leert een totale klankmassage op zowel fysiek als energetisch niveau te geven aan cliënten die zich in een zittende als ook in een liggende positie bevinden. Ook met behulp van klank een fysieke reiniging kunt uitvoeren.Je zult versteld staan van wat er allemaal met één schaal mogelijk is! De warme en voelbare klank en trilling van klankschalen laat niemand onberoerd. Of je nu werkt met massage, Reiki, hypnotherapie of energetische therapieën, als homeopaat, natuurgeneeskundige, ayurvedisch geneeskundige of (spiritueel) therapeut. Het werken met klankschalen kan vrijwel altijd in je bestaande werkwijze(n) worden geïntegreerd. Door klankschalen op de juiste wijze te bespelen of op een therapeutische manier te gebruiken, kun je aan je praktijk iets verrassends en waardevols toevoegen.

Kosten: € 285,–
Datum: 27 oktober, 17 november en 24 november 2017
Locatie: Nederlandlaan 234, Zoetermeer

Inschrijven klankschalen opleiding

Nieuw veld

Bitnami