Medische basiskennis

Voor laagste prijs vanuit eigen omgeving studeren
vanaf €1.099,-
 • De data voor de thuisstudie in 2018 en de lessen op locatie in Epe (Gelderland) vanaf 2017 volgen zo spoedig mogelijk. Reserveer je plek nu. De lessen worden in de weekenden gegeven.
 • De Medische Basiskennis opleiding wordt aangeboden door de stichting Paradidakt in samenwerking met Academie PUUR. Een unieke aanbieding, omdat je vanuit je eigen omgeving deze opleiding kunt volgen. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding op locatie te volgen, met meerkosten. De opleiding Medische Basiskennis kun je virtueel volgen in webinars. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie waardoor je niet alleen de studie thuis of op je werk kunt doen, maar ook gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor een opleiding Medische Basiskennis. Doe nu je voordeel met deze aanbieding en verzeker jezelf van een opleiding Medische Basiskennis die voldoet aan de richtlijnen van PLATO.
 • Erkend diploma
 • De opleiding voldoet aan de eisen zoals opgesteld door PLATO. Na afronding van de studie en het behalen van het klassikale eindexamen, ontvang je het SNRO- erkende diploma Medische basiskennis en kun je je inschrijven in het door de zorgverzekeraars erkende abituriëntenregister van SNRO.
 • Doelgroep
 • De opleiding Medische basiskennis is bedoeld voor therapeuten en andere professionals die willen voldoen aan de opleidingsrichtlijnen van PLATO. Medische basiskennis is geheel volgens de eisen van PLATO ontwikkeld.
 • Moderne studiemethoden
 • De opleiding Medische basiskennis is samengesteld door een ervaren arts en volgens de laatste richtlijnen van PLATO. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed te volgen is. De informatie wordt stapsgewijs aangeboden in overzichtelijke blokken die met een tentamen worden afgesloten.
 • Deze opleiding biedt u daarnaast de volgende voordelen:
 • SNRO – erkend diploma
 • Volgens de nieuwste PLATO-normen
 • Boeiende, interactieve colleges
 • Docent met veel praktijkervaring
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Opleiding Medische basiskennis
 • Nieuw thuis studeren, volg de webinair sessies
 • Soort opleiding Webinair thuisstudie
 • Duur 14 lesdagen in 9 maanden
 • Studie belasting
 • effectieve les uren 784 SBU = 28 ECTS 99,5 SBU excl. thuisstudie
 • Lesgeld thuisstudie € 1.099,00
 • Lesgeld studie op locatie € 1.495,00
 • Docent Mevr. M. Loo, arts
 • Niveau Van MBO naar Comform HBO-niveau
 • Vooropleiding Van MBO naar Havo niveau

Opleiding medische basiskennis

Medische Basis kennis 2017 -2018 planning met 25% Psychsosiaal

De lessen worden in de weekenden gegeven.

Voor meer informatie kun je elke maandag ochtend tusssen 16:00 en 17:00 Whatsappen met Carla: 0615541064
Op andere dagen kun je ook een bericht achterlaten.

De Medische Basiskennis opleiding wordt aangeboden door Paradidakt in samenwerking met Academie PUUR. Een unieke aanbieding, omdat je vanuit je eigen omgeving deze opleiding kunt volgen. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding op locatie te volgen, met meerkosten. De opleiding Medische Basiskennis kun je virtueel volgen in webinars. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologie waardoor je niet alleen de studie thuis of op je werk kunt doen, maar ook gegarandeerd de laagste prijs betaald voor een opleiding Medische Basiskennis. Doe nu je voordeel met deze aanbieding en verzeker jezelf van een echte opleiding Medische Basiskennis die voldoet aan de richtlijnen van PLATO!

Doelgroep
De opleiding Medische basiskennis is bedoeld voor therapeuten en andere professionals die willen voldoen aan de opleidingsrichtlijnen van PLATO. Medische basiskennis is geheel volgens de eisen van PLATO ontwikkeld. Na afronding van deze studie kunt u zich inschrijven in het door zorgverzekeraars erkende abituriëntenregister van de SNRO.

Moderne studiemethoden De opleiding Medische basiskennis is samengesteld door een ervaren arts en volgens de laatste richtlijnen van PLATO. Er zit een logische opbouw in die voor iedereen goed te volgen is. De informatie wordt stapsgewijs aangeboden in overzichtelijke blokken die met een tentamen worden afgesloten.

Deze opleiding biedt u daarnaast de volgende voordelen:

· SNRO – erkend diploma

· Volgens de nieuwste PLATO-normen

· Boeiende, interactieve colleges

· Docent met veel praktijkervaring

· Betalen in termijnen mogelijk

Het medische basis kennis systeem bestaat uit 3 onderdelen Welke deel heb jij nodig? 1) De algemene basiskennis voor alle zorgverleners die allemaal over de de zelfde onderwerpen en op het zelfde niveau les krijgen. 2) medische basiskennis voor zorgverleners en therapeuten die met mensen werken voor de veiligheid meer van de medische basiskennis weten ook de psyche is hier bij belangrijk, er wordt geproefd aan de psychosociale basis. 3) Psychosociale basiskennis is bedoeld voor zorgverleners en therapeuten die het accent leggen op psychosociale begeleiding en hulpverlening. Daarnaast leert de voor zorgverleners en therapeut ook een deel medische basiskennis,het is beter om de mens in het totaal te kennen.

Nieuw thuis studeren, volg de webinair sessies

Opleiding Medische basiskennis

Soort opleiding Webinair thuisstudie

Duur 14 lesdagen in 9 maanden

Studie belasting

effectieve les uren 784 SBU = 28 ECTS ? 99,5SBU excl. thuisstudie

Lesgeld thuisstudie € 1.099,00
Lesgeld studie op locatie € 1.495,00

Docent Mevr. M. Loo, arts

Niveau Van MBO naar Comform HBO-niveau

Vooropleiding Van MBO naar Havo niveau

Erkend diploma De opleiding voldoet aan de eisen zoals opgesteld door PLATO. Na afronding van de studie en het behalen van het klassikale eindexamen, ontvangt u het SNRO- erkende diploma Medische basiskennis en kunt zich inschrijven in het door de zorgverzekeraars erkende abituriëntenregister van SNRO

Erkenning Centrum Post Initieel Onderwijs SNRO

Lesonderwerpen

Blok 1 intreetoets Kennismaking, begripskennis, gezondheid volgens WHO en volgens Huber, informatie verwerving, Cellen, weefsels, functiesystemen, topografie, meest gangbare onderzoekstechnieken Gespreksvaardigheden (1) Therapeutische vaardigheden (1)Rode en gele vlaggen, Organisatie gezondheidszorg, samenwerking, wetgeving en ethiek, diagnostisch proces binnen geneeskunde, pathologie: factoren van invloed op gezondheid Circulatiestelsel anatomie en fysiologie Gespreksvaardigheden (2), therapeutische vaardigheden (2), Circulatiestelsel pathalogie. Ademhalingsstelsel. Anatomie en pathalogie,

Blok 2 intreetoets(Tussentoets), eerste lesstof,Ademhalingsstelsel pathologie Spijsverteringstelsel anatomie en fysiologie Gespreksvaardigheden (3), therapeutische vaardigheden (3), psychologie (1)Spijsverteringsstelsel pathologie Psychologie (2) Bewegingsstelsel (anatomie, fysiologie, pathologie), psychopathologie (1) Blok 3 Intreetoets(Tussentoets), bloed en lymfestelsel (anatomie, fysiologie) Bloed en lymfestelsel (vervolg) Afweer en pathologie ,nierstelsel (anatomie, fysiologie, pathologie) Farmacologie, geneesmiddelen en lab. Blok 4 Intreetoets(Tussentoets) hormonaal stelsel, Hormonaal stelsel Psychopathologie (2)Genitaalstelsel (pathologie), voortplanting, levensfasen (1),Zintuigen, sensorisch systeem, zenuwstelsel (pathologie)Levensfase (2), psychopathologie (3),Vaardigheden (4)

Afsluiting Laatste vragen, casus deelnemers Klassikaal Examen voor iedereen.

Inschrijven opleiding Medische Basiskennis

Nieuw veld

Nieuw veld

Bitnami