Voice Dialogue opleiding

298,-
 • Door Monique van der Klooster
 • Data voor 2018 volgen spoedig
 • Voice Dialogue is een techniek om jezelf of je cliënten met innerlijke delen/zelven in contact te brengen. Het is ook mogelijk om de delen/zelven met elkaar in contact te brengen.
 • Leerdoelen:
 • In gewoon Nederlands duidelijk voor jezelf en de cliënten leren omgaan met deze techniek.
 • Zonder al te veel moeite en huiswerk deze transformatie psychologie aan uw cliënten aan te kunnen bieden als een krachtig en zeker effectief stuk gereedschap in uw koffer als therapeut.
 • In basis is het ontdekken ván en het leren werken mét onze vele zelven.
 • Gedegen kennis maken met het fenomeen van de vele zelven.
 • Het leren faciliteren, uitnodigen van…
 • Een helder kader verkrijgen om te werken met de zelven. (de 9 spelregels).
 • De overdracht en tegenovertracht herkennen in zichzelf. (doorsturen bij rode vlag)
 • Bewust worden van primaire zelven en de verstoten zelven.
 • Zelfstandig leren verder te ontwikkelen in deze techniek.
 • Doelgroep:
 • Hypnotherapeuten, begeleiders, psychotherapeuten, PGb begeleiders, psychologen, coaches, mediators, supervisoren, loopbaanadviseurs en trainers en managers. onderwijzers, en daarnaast voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, zelfvertrouwen, (vertrouwen in je zelven).
 • Monique van der Klooster is erkend psychoanalytisch hypnotherapeut, paragnost, reiki-master en tarotist.

Voice Dialoque opleiding

Voice Dialoque is een bijzonder mooie manier om meer inzicht te krijgen in ons onbewuste handelen. Je begrijpt eigenlijk niet hoe het werkt tot je het zelf een keer ondergaat. Zo kan ik uit ervaring vertellen dat ik op een van de lesdagen met Monique van der Klooster ook met mijn ‘delen’ heb gepraat. Ik was verwikkeld in een persoonlijke situatie waarvan ik eigenlijk niet zo goed begreep waarom ik het liet gebeuren. Soms is dat zo. Dat was dat ook mijn vraag aan mezelf. ‘Waarom doe ik dit mezelf dit aan?’ Door met een van mijn ‘delen’te praten kwam ik erachter waarom. Heel verhelderend. Kijk ook even naar de video op deze pagina waarin ik met Monique praat en spontaan een mini voice dialoque sessie onderga.

Monique van der Klooster

Dit mooie systeem heeft wel tijd , aandacht en veel oefening nodig.  En een goede deskundige die je de kneepjes van het Voice Dialogue vak bijbrengt. Daar hebben wij Monique van der Klooster voor bereid gevonden!  Zij komt in het najaar een intensieve driedaagse opleiding geven.  Ik kijk er echt naar uit om de verdieping in te gaan met de delen van mezelf en alle delen die naar boven zullen komen in de intensieve sessies die we gaan uitvoeren. De driedaagse wordt afgesloten met een certificaat. Voice dialoque is een mooie aanvulling in je bestaande praktijk maar kan ook gewoon voor jezelf gevolgd worden.

Accreditatie NBVH: 12 punten

Leerdoelen:

*In gewoon Nederlands duidelijk voor jezelf en de cliënten leren omgaan met deze techniek.
*Zonder al te veel moeite en huiswerk deze transformatie psychologie aan uw cliënten aan te kunnen bieden als een krachtig en zeker effectief stuk gereedschap in uw koffer als therapeut.
*In basis is het ontdekken ván en het leren werken mét onze vele zelven.
*Gedegen kennis maken met het fenomeen van de vele zelven.
*Het leren faciliteren, uitnodigen van…..
* Een helder kader verkrijgen om te werken met de zelven. (de 9 spelregels).
*De overdracht en tegenovertracht herkennen in zichzelf. (doorsturen bij rode vlag)
*Bewust worden van primaire zelven en de verstoten zelven.
* Zelfstandig leren verder te ontwikkelen in deze techniek.

Doelgroep:
Hypnotherapeuten, begeleiders, psychotherapeuten, PGb begeleiders, psychologen, coaches, mediators, supervisoren, loopbaanadviseurs en trainers en managers. onderwijzers, en daarnaast Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, zelfvertrouwen, (vertrouwen in je zelven) voor een ieder die een persoonlijke groei wil.

Monique van der Klooster is erkend psychoanalytisch hypnotherapeut, paragnost, reiki-master en tarotist.
Voice Dialogue -wat is het?

Iedereen heeft wel innerlijke dialogen met zichzelf, voordat hij ergens wel of niet aan begint. Welke keuze maak je op welk moment van je leven. Deze dialogen bespreken we bijna nooit met iemand anders, want we praten pas als de uitkomst er is. Voice Dialogue is een techniek om met onze innerlijke delen/stemmen in gesprek te gaan. Het is een techniek, die ontdekt is door Hal en Sidra Stone. Voice Dialogue is door hen met veel succes geïntroduceerd en wordt nu op vele opleidingen als extra techniek geleerd. Voice Dialogue wordt gedoceerd door Monique van der Klooster.

Data voor 2018 volgen spoedig

Inschrijven opleiding Voice Dialogue

Nieuw veld

Bitnami